MULTIFUNCTIONELE BEAUTYTOREN 3021 - VOOR CONFIGURATIE

Artikelnummer: 3021
Artikel 1 van 10
€ 1.075,00 (exclusief btw)

Multifunctionele Beautytoren 3021 - Uw Essentiële Partner in Schoonheidszorg


De Multifunctionele Beautytoren 3021 is een veelzijdige en onmisbare toevoeging aan elk professioneel schoonheidscentrum, SPA of salon. Dit innovatieve apparaat is ontworpen om de efficiëntie en kwaliteit van uw schoonheidsbehandelingen te verbeteren, met alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Kernkenmerken:

 • 3-in-1 Standaarduitrusting: Uitgerust met een hoogwaardige 3x loeplamp (model 1005T), een geavanceerde ozonstomer (F-300DT), en een betrouwbare warme handdoekverwarmer (T-01), biedt deze toren een solide basis voor een breed scala aan behandelingen.
 • Aanpasbaar met B-Equipment Serie: Kies tot 6 extra instrumenten uit 9 beschikbare modellen om uw toren aan te passen aan specifieke behoeften. Of u nu behoefte heeft aan meer gespecialiseerde tools of functionaliteit wilt toevoegen, de optie voor maatwerk maakt het mogelijk (beschikbaar tegen extra kosten).
 • Ontworpen voor Mobiliteit: Dankzij de stevige 4-wielbasis kunt u de unit gemakkelijk en veilig verplaatsen binnen uw ruimte, wat zorgt voor een flexibele en efficiënte werkplek.
 • Uitgebreide Opslagmogelijkheden: Met 6 compartimenten biedt de toren ruime opslagmogelijkheden voor al uw essentiële instrumenten en benodigdheden, waardoor uw werkruimte georganiseerd en toegankelijk blijft.

Voordelen voor uw Salon:

 • Veelzijdigheid en Efficiëntie: Door de combinatie van essentiële tools en de mogelijkheid tot uitbreiding, kunt u een breed scala aan behandelingen aanbieden zonder in te leveren op kwaliteit of efficiëntie.
 • Aanpassing aan Behoeften: De mogelijkheid om de toren aan te passen, biedt flexibiliteit om te groeien en zich aan te passen aan de veranderende behoeften van uw klanten en diensten.
 • Professionele Uitstraling: Een gestroomlijnde, professionele uitstraling van uw werkplek, versterkt door de functionaliteit en efficiëntie van de Multifunctionele Beautytoren 3021.

Maak van de Multifunctionele Beautytoren 3021 de ruggengraat van uw salonuitrusting. Verhoog uw servicekwaliteit en klanttevredenheid met deze veelzijdige, professionele toren die ontworpen is om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek de uitbreidingsopties in onze B-EQUIPMENT-serie en maak uw salon klaar voor elke uitdaging.


Tot uw beschikking staan:

 1. SKIN SCRUBBER F311A
 2. ULTRASOUND F312A
 3. GALVANIC F313A
 4. HIGH FREQUENCY F314A
 5. ROTARY BRUSH F315A 
 6. VACUUM & SPRAY F316A
 7. HIGH-CONDUCTIVITY GLOVE & BIO SKIN F317A
 8. COLD & HOT HAMMER F318A
 9. MICRODERMABRASION BY DIAMOND HEADS F319A

Ontdek alle mogelijkheden en creëer uw eigen B-System!

Voor meer informatie kijk hier: 

        

 

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel