Sorteer op

Werktafels en Trolleys voor de Schoonheidssalon bij Panda4Beauty

Bij Panda4Beauty bieden we een uitgebreide reeks aan werktafels en trolleys voor schoonheidssalons, variërend van eenvoudige modellen tot super luxe opties. Onze collectie is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van schoonheidsspecialisten te voldoen.

Simpele Werktafels voor Hygiëne

De eenvoudige modellen in ons assortiment beginnen bij werktafels met planken van glas. Deze keuze voor glas draagt bij aan de hygiëne in de salon, aangezien het gemakkelijk schoon te maken is en helpt bij het handhaven van een steriele werkomgeving.

Luxe Werktafels met Geavanceerde Functies

Onze luxe werktafels zijn uitgerust met wielletjes, een UV-lamp en een Corian blad voor optimale hygiëne. De UV-lamp zorgt voor extra sterilisatie van gereedschap, terwijl het Corian blad gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

Gemakkelijk te Monteren en Gebruiken

Alle werktafels en trolleys in ons assortiment zijn ontworpen met het oog op eenvoudige montage en gebruiksgemak. Dit maakt ze een praktische keuze voor elke schoonheidssalon, ongeacht de grootte of het type behandelingen dat wordt aangeboden.

Werktafel en Trolley, Verhoogd Werkcomfort en Efficiëntie

De mobiliteit en precisie die onze werktafels en trolleys bieden, verbeteren het werkcomfort van de behandelaar. Ze zorgen ervoor dat alle benodigde gereedschappen binnen handbereik zijn, wat de efficiëntie van behandelingen en het comfort voor de klant ten goede komt.

Vind Jouw Ideale Werktafel bij Panda4Beauty

Ontdek bij Panda4Beauty de perfecte werktafel of trolley die aansluit bij jouw schoonheidssalon. Of je nu op zoek bent naar een basis model of een luxe uitvoering, wij hebben alles om jouw werkruimte te optimaliseren.

Panda4Beauty biedt een breed scala aan werktafels en trolleys voor schoonheidssalons, van simpele tot super luxe modellen. Met onze gebruiksvriendelijke en hygiënische ontwerpen verbeter je zowel het werkcomfort van de behandelaar als de ervaring van de klant.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel