Sorteer op

Werktafel en Trolley bij Panda4Beauty

Bij Panda4Beauty hebben we een ruim assortiment aan werktafels en trolleys, variërend van simpel tot luxe, voor manicure en pedicure in schoonheidssalons. Onze selectie biedt voor iedere professional de juiste oplossing, of je nu een basis trolley nodig hebt of een geavanceerd model met extra functies.

Luxe Werkwagens met UV Lamp en Corian Blad

Een van onze topmodellen is de luxe werkwagen met een UV lamp en een Corian blad. Het Corian blad is speciaal gekozen voor betere hygiëne, omdat het makkelijk schoon te maken is en helpt bij het voorkomen van bacteriële overdracht na schoonheidsbehandelingen.

Werkwagen met Meerdere Glazen Planken

We bieden ook werkwagens met meerdere glazen planken. Deze zijn niet alleen stijlvol, maar ook praktisch: het glas is makkelijk afneembaar en te onderhouden, wat essentieel is voor het handhaven van een hygiënische werkomgeving.

Trolley met Zak voor Efficiëntie

Voor extra gemak tijdens de behandeling hebben we trolleys met een ingebouwde zak. Deze feature is ontworpen om de behandeling soepeler te laten verlopen, zowel voor de klant als de behandelaar. Met deze trolley hoef je niet steeds op te staan om iets weg te gooien, wat zorgt voor een comfortabelere ervaring voor de klant.

Ontdek de Perfecte Match voor Jouw Salon

Ontdek ons brede assortiment aan werktafels en trolleys bij Panda4Beauty. Met onze veelzijdige selectie kun je de ideale match vinden voor jouw salon, die niet alleen voldoet aan je functionele eisen, maar ook bijdraagt aan de esthetische uitstraling van je werkplek.

Bij Panda4Beauty vind je een diversiteit aan werktafels en trolleys die perfect aansluiten bij de behoeften van manicure en pedicure schoonheidssalons. Van eenvoudige modellen tot luxe uitvoeringen met geavanceerde functies, wij hebben alles om jouw salon te voorzien van het beste in comfort en efficiëntie.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel