OVER HET BEDRIJF
GLOBAL ONTWERP, PRODUCTIE POLEN, EEN MODERN MACHINEPARK, JARENLANGE ERVARING, EEN GOED TEAM.

Sinds 1989 hebben we consequent opbouwen van een leidende positie in de markt van meubilair kappers, beauty, wellness & spa. Wij combineren gewaagd design, technologie en betaalbare prijzen.


FLEXIBILITEIT:
we hebben onze eigen productie-lijn, wat betekent dat full-time toezicht en handhaving.

KWALITEIT:
ervaren team maakt gebruik van moderne machines bedienen, zodat onze producten zijn perfect.

NAUWKEURIGHEID:
in elke fase van de productie controle kwaliteitsnormen volgens toegekend aan ons als het enige bedrijf in de industrie, de ISO 9001-certificaat en regels Kaizen.

ZORG VOOR HET MILIEU:
de procedure productie vindt plaats in overeenstemming met de hoogste normen van milieuvriendelijke, maakt maximaal gebruik van het materiaal en minimaliseert afval.

GOEDE SERVICE NA DE AANKOOP VAN:
we bieden een of twee jaar garantie op al onze producten en efficiënt systeem van de post-garantie service.

GEMAKKELIJK TE BEREIKEN VOOR ONZE PRODUCTEN:
we werken samen met onze official distributor VOF CHARISMA in het hele land.

SNELHEID:
de klant kan meubels kopen uit de hand - geen configuratie (EXPRESS LINE), in een uiterst gunstige prijs. Snelle verzending van deur tot deur - direct in de kapsalon.

RUIME KEUZE:
een volledig assortiment van meubels uit verschillende prijsniveaus; exclusieve Italiaans design, door de goed uitgebalanceerd, op maat gesneden ontwerp geschikt voor "uw bedrijf" tot de meubelen leverbaar uit de voorraad, populaire en bewezen ontwerp, geproduceerd in Polen.

ONTWIKKELING:
we hebben een kwaliteitsmanagement systeem geïmplementeerd in overeenstemming met de internationale normen en filosofie van Kaizen. We zijn een betrouwbare partner, we houden onze afspraken en wij eisen dat van onze zakelijke partners. Onze bedrijf voortdurend verbetert de kwaliteit van de dienstverlening, met behoud van haar leidende positie bij bedrijven op de binnenlandse markt in deze sector, terwijl het streven om zichzelf te vinden in de voorhoede van de Europese bedrijven.

SERVICE EN GARANTIE

Wij behoren tot de elite groep van enkele Poolse bedrijven met kwaliteitscertificaat ISO 9001, ISO 14001 en het certificaat van de hoogste kwaliteit, die niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten bieden, maar ook voortdurend geperfectioneerd klantenservice. Als het eerste bedrijf in de productie van meubilair voor schoonheidsspecialisten en kappers introduceerde een 2-jaar garantie op onze producten en efficiënt systeem van de post-garantie service.

Wij ontwerpen architectonisch en 3D-visualisatie,

Wij produceren meubels uit binnenlandse grondstoffen en onderdelen, we gebruik maken van onze eigen moderne machines, maar het belangrijkste operaties, die de kwaliteit van onze producten te bepalen worden met de hand gemaakt.

Wij staan garant voor snelle levertijden:

Express Line - de beschikbaarheid uit voorraad: 3 tot 5 werkdagen

Optima, Design - gepersonaliseerde en configureerbare meubels: 3-4 weken

De fabrikant, Panda Trzebnica Sp. z o.o. behoudt zich het recht voor om de afmetingen en kenmerken van de gepresenteerde producten te veranderen, zonder voorafgaande kennisgeving. Ondanks alle inspanningen kan de kleuren en vormen van producten die op de website afwijken van de werkelijkheid.

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel