per pagina
Sorteer op
    1 - 20 van 57 resultaten
  • 1
  • 2
  • 3

Kaptafel Kapsalon bij Panda4Beauty Uniek, Stijlvol en Volledig Op Maat

De kaptafel is veel meer dan alleen een functioneel meubelstuk in je kapsalon. Het is de plek waar stijl en functionaliteit samenkomen, en bij Panda4Beauty begrijpen we dat als geen ander. Onze op maat gemaakte kaptafels zijn niet alleen praktisch, maar ook een prachtige aanvulling op jouw saloninrichting.

Diverse Designs en Verlichtingsopties

Of je nu een kaptafel zoekt met of zonder verlichting, wij hebben een scala aan designs die perfect passen bij jouw salon. Van minimalistisch tot luxueus, onze kaptafels zijn gemaakt om te imponeren.

Kies Je Eigen Houtkleur

Bij Panda4Beauty kun je zelf de kleur van het hout kiezen. Of je nu gaat voor een moderne witte look, een klassiek bruin design of een chique zwarte kaptafel, bij ons is het allemaal mogelijk.

Enkel- of Dubbelzijdig, met of zonder Waskom

Onze kaptafels zijn beschikbaar in enkel- en dubbelzijdige modellen en kunnen al dan niet worden uitgerust met een waskom. Wat je ook kiest, we zorgen ervoor dat het past bij jouw behoeften en de ruimte in je salon.

Aanpasbare Waskom kleuren en Topbladen

Bij de kaptafels met waskom heb je zelfs de mogelijkheid om de kleur van de wasbak en de topbladen aan te passen. Zo sluit alles naadloos aan bij de rest van je salon.

Een kaptafel van Panda4Beauty is meer dan zomaar een meubelstuk. Het is een verlengstuk van jouw merk en een uitdrukking van jouw unieke stijl. Maak jouw keuze en creëer een kapsalon die echt weerspiegelt wie jij bent en wat je wilt uitstralen.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel