Kapsalon inrichting

Kapsalon inrichting bestellen

Een goede start van je kapsalon begint bij de inrichting en het bestellen daarvan. Hierbij kan Panda4Beauty je van dienst zijn. De groothandel voor kapsalons in Nederland die alles kan leveren op gebied van meubilair en accessoires in de beauty en wellness branche. Een goed lopende kapsalon begint bij een professionele inrichting. Deze kapsalon inrichting is te bestellen bij Panda4Beauty en wordt bezorgd aan het adres van je kapsalon. Bespaar jezelf veel werk en rompslomp en bestel de gehele inrichting van je nieuwe kapperszaak bij Panda4Beauty: de beste producten voor kappers onder één dak!

Een volledige kapsalon inrichting bestellen?

Panda4Beauty is het adres waar je alles vindt voor een kapsalon. Er van uitgaande dat je zelf beschikt over belangrijke gereedschappen zoals scharen, kammen en borstels, verzorgen wij de rest! Alle meubilair dat helpt bij de opbouw van een goede kapperszaak is te vinden in onze webshop. Je vindt er kappersstoelen in alle soorten en maten, kaptafels in tal van verschillende stijlen en zelfs kasten en balies. Zo maak je elke kapsalon tot jouw unieke zaak. Het geeft de mogelijkheid om klanten te ontvangen in een kapsalon die echt een visitekaartje is. Een goede basis voor een goed lopende kapsalon.

Een kapsalon inrichting bestellen kost vaak tijd. Allereerst moet duidelijk zijn welke stijl je wil creëren in je nieuwe of bestaande kapsalon. Daarna worden hier de juiste producten bij gezocht, die dan ook nog bij elkaar moeten passen. Een hels karwei soms, maar niet bij Panda4Beauty. Doordat het assortiment alle benodigdheden bevat van de inrichting van een kapsalon, vind je hier alles op één adres. Bepaal de stijl die jij wil realiseren en kies hierbij de producten naar je wens. Je kan een kapsalon inrichting bestellen uit ons vaste assortiment, maar ook het configureren van deze producten is een mogelijkheid. Zo kan de kleur en stoffering worden aangepast om zo een uniek product te maken. Maak die ene kappersstoel nog mooier door het in de kleuren van je huisstijl te laten produceren.

Je bestelling bezorgd

Een kapsalon inrichting bestellen bij Panda4Beauty kent vele voordelen. Niet alleen maak je gebruik van de configurator voor producten op maat en betaal je een scherpe prijs. Ook ervaar je het gemak van een bestelling die wordt bezorgd op het door jou gekozen adres. Ontvang je nieuwe inrichting direct op het adres van je kapsalon zodat alles gemakkelijk en snel op z’n plek gezet kan worden. Producten uit ons vaste assortiment kennen een verrassend snelle levertijd. Voor producten op maat moet men rekenen op een iets langere wachttijd om een product te ontvangen dat tot in de laatste details is afgestemd op jouw wensen. Kijk voor de mogelijkheden naar de informatie op de website of breng een bezoekje aan de showroom en laat je informeren door ons team!

Showroom bezoekadres (alleen op afspraak)  

Techniekweg 6, 4143HV Leerdam

Tel: 0345786671

Mob: 0633625350

info@panda4beauty.nl

Klik op de foto en bezoek onze showroom online - 360°.

 

 

Offerte met korting?

Het is natuurlijk mogelijk om uw eigen set samen te stellen. U heeft de keuze uit alle meubels en apparatuur. Stel uw eigen set samen en vraag naar onze actieprijs! 

Vraag nu een offerte aan!

Bekijk onze online PDF catalogus, en ontdekt veel nieuwe mogelijkheden!

          

© 2014 - 2023 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel