Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Wachtruimte bij kapsalon

De Perfecte Wachtruimte Voor De Kapsalon

Een wachtruimte is meer dan alleen een plek waar klanten wachten; het is een introductie tot de sfeer en stijl van jouw kapsalon. Daarom biedt Panda4Beauty een uitgebreide selectie van meubels voor de wachtruimte die perfect aansluiten bij jouw unieke kapsalon inrichting.

Creëer een Unieke Sfeer

Kies uit ons assortiment het meubel dat het beste past bij jouw kapsalon. Of je nu gaat voor dezelfde vormen of kleurschema’s als de rest van je salon, wij hebben het allemaal. Daarnaast kun je de kleuren van de stoffering zelf bepalen, zodat je een harmonieuze en unieke wachtruimte creëert.

Op Maat Gemaakte Salontafels

Niet alleen de stoelen en banken, maar ook de salontafels kunnen bij ons op maat worden gemaakt. Of je nu kiest voor een houten of glazen  topblad, of witte of roze bekleding, bij Panda4Beauty is alles mogelijk.

Houtkleur Aanpassen

Voor meubels met hout, zoals salontafels of eventuele kasten, kun je ook de houtkleur aanpassen. Of je nu kiest voor een lichte of donkere houtsoort, het past allemaal binnen onze maatwerk mogelijkheden.

Bij Panda4Beauty staat maatwerk centraal. Of je nu kiest voor uniformiteit of juist een eclectische mix, wij bieden de opties om jouw wachtruimte volledig aan te passen aan jouw unieke kapsalon inrichting. Zo zorg je ervoor dat de eerste indruk van jouw salon een blijvende indruk wordt.

© 2014 - 2023 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel