Overschrijving  
Maak gebruik van een traditionele bankoverschrijving via jouw online bankrekening of in een bankfiliaal. Alle benodigde gegevens voor de overboeking ontvang je per e-mail na het plaatsen van je bestelling. We verwerken je bestelling zodra de betaling op onze rekening staat. Deze optie is beschikbaar voor klanten van banken in Nederland en België.  

  • IBAN: NL85ABNA0566862956, ten name van VOF Charisma  
  • Let op: bij "Achteraf Betalen" dien je aan KLARNA te betalen, niet aan dit rekeningnummer.  

Voor internationale betalingen:  

  • IBAN: NL85ABNA0566862956, BIC: ABNANL2A  

Contant Betalen  
Betaal contant bij Zorgeloos Bezorging of in onze showroom. Let op: bij verzending per koerier is contant betalen niet mogelijk. Controleer voor bevestiging van de bestelling de juistheid van alle gegevens. De bestelling gaat direct in verwerking na verzending. Voor aankopen boven €10.000,- is een factuur nodig voor fiscale aftrek.

Pinnen bij Levering  
Betaal gemakkelijk en veilig met PIN bij aflevering. Kies bij je bestelling voor rembours en geef aan dat je met pin wilt betalen tijdens de Zorgeloos Bezorging.

iDEAL  
Een van de populairste betaalmethoden. Bij keuze voor iDEAL word je doorgestuurd naar je bankomgeving waar de betalingsgegevens al klaarstaan.

KBC  
Voor Belgische klanten is KBC een veilige betaaloptie. De betaling verloopt via een tweestapsverificatie in de KBC-app of met de kaartlezer.

PayPal  
Voor geregistreerde PayPal-gebruikers. Na het kiezen van PayPal word je doorgestuurd naar de PayPal-website voor de betaling.

Creditcard  
Betaal snel en veilig met Visa, Mastercard of American Express via een online betalingsplatform.

Apple Pay  
Voor Apple-gebruikers. Kies Apple Pay en voltooi je betaling via Mollie.

Betalen bij Afhalen  
Kies voor afhalen in onze winkel op Techniekweg 6, 4143 HV Leerdam. Betaling is mogelijk per pin of contant, alleen op afspraak.

Klarna  
Betaal later met Klarna. Geniet van je aankoop en betaal tot 14 dagen na bestelling. Betaling via iDEAL of in de Klarna-app.

in3  
Gespreid betalen in drie termijnen binnen 60 dagen, zonder rente of BKR-registratie.

SprayPay  
Gespreid betalen van €250 tot €5000,- in 12, 18, 24 of 36 maanden. Vroegtijdig of extra aflossen is kosteloos en boetevrij. Minimale aankoopbedrag is €250,-.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel