Schoonheidssalon inrichting

Schoonheidsalon inrichting kopen

Een gehele schoonheidsalon inrichting is nu te kopen bij Panda4Beauty. Jouw partner in het opstarten van je gloednieuwe schoonheidszaak! Ervaar het gemak en vind alles wat je nodig hebt onder één dak. Wij produceren behandelstoelen, apparatuur en alles wat je daarnaast nodig hebt voor het interieur van je zaak. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit in verschillende stijlen. Ontwerp je eigen inrichting en stel een beautysalon samen precies zoals jij die in gedachten hebt. Je gedroomde inrichting kopen doe je bij Panda4Beauty!

Eenvoudig een schoonheidssalon inrichting kopen

De start van een nieuwe schoonheidssalon vraagt om een goede voorbereiding. De inrichting bepaalt in grote mate de uitstraling en reputatie van je schoonheidssalon. Om het bedrijf een vliegende start te geven is een goede inrichting dan ook van groot belang. Zo’n kwalitatief uitmuntende schoonheidssalon inrichting kopen kan bij Panda4Beauty. Deze groothandel in behandelstoelen en apparatuur staat tot je dienst. Met een specialisatie in beauty en wellness hebben we de afgelopen 25 jaar ervaring opgedaan met het produceren en ontwerpen van meubilair voor beautysalons en massagesalons. De schoonheidssalon inrichting die je bij ons kan kopen wordt door onze eigen machines geproduceerd. We weten dus wat we verkopen en geven hier één of twee jaar garantie op. Ook na bestelling staan we klaar om vragen over onze producten te beantwoorden.

Panda4Beauty is jouw partner bij het starten van een nieuwe schoonheidssalon. Ook voor bestaande schoonheidszaken die een opfrisbeurt kunnen gebruiken zijn we een geschikte hulp. Verzeker je klanten van de beste kwaliteit met meubilair dat in goede staat is en goed functioneert. Met onze luxe artikelen worden je klanten pas echt in de watten gelegd. Welk prijskaartje hier aan hangt heb jij zelf invloed op. Onze verschillende productlijnen lopen uiteen van een standaard assortiment tot exclusief design. Heb jij speciale wensen voor de schoonheidssalon inrichting die je wil kopen? Kies er dan voor om een bestaand product te configureren zodat het aan je hoogste eisen voldoet. Jij hebt inspraak in de kleur, de stoffering en bekleding van het meubilair.

Artikelen bestellen

Eenmaal de producten naar wens gevonden zijn deze gemakkelijk te bestellen via de website. Voor de producten uit het vaste assortiment geldt dat ze direct besteld kunnen worden. De levering is dan snel en op het adres naar jouw keuze. Laat je nieuwe interieur direct naar de zaak bezorgen om jezelf veel extra werk te besparen. De nieuwe inrichting kan direct geïnstalleerd worden en je schoonheidssalon is helemaal klaar voor een voorspoedige start of heropening! Bekijk de mogelijkheden via de webshop of breng een bezoekje aan de showroom in Rotterdam. Ook voor meer inspiratie is een kijkje in onze webshop een goed idee. Zie de schoonheidssalon van je dromen realiteit worden met behulp van Panda4Beauty!

© 2014 - 2023 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel