Sorteer op

Bij de aankoop van salonmeubilair uit ons assortiment kan de meerderheid van onze klanten genieten van het gemak en de directe bruikbaarheid van onze producten direct na levering. Onze kasten en planken worden compleet geleverd, met reeds gemonteerde lades en deurtjes, waardoor ze meteen na het uitpakken gebruikt kunnen worden. Echter, vanwege transportbeperkingen, worden grote items zoals spiegels of laden secties apart verpakt. Spiegels vereisen een deskundige montage aan de muur om veiligheid en stabiliteit te garanderen.

Speciaal meubilair zoals de kappers wasbak vereist vaak extra montage. Dit omvat de installatie van de waskom in de behuizing, het monteren van de kraan met accessoires, en het aansluiten op de water- en afvoersystemen. Wij raden aan dat deze taken worden uitgevoerd door een gekwalificeerde installateur om correcte werking te garanderen en eventuele problemen te voorkomen.

De kappersstoel, een ander essentieel onderdeel van de saloninrichting, kan de montage van de basis en de bevestiging van de stoel vereisen. Dit proces is over het algemeen eenvoudig en kost niet veel tijd, maar het is altijd raadzaam om de bijgeleverde montage-instructies te volgen om comfort en veiligheid voor zowel medewerkers als klanten te waarborgen.

We moedigen gebruik van onze meubelmontageservice aan, beschikbaar tegen een extra vergoeding. Ons team van professionele monteurs zal met plezier de complexe taken op zich nemen, zodat uw meubels correct gemonteerd worden en klaar zijn voor gebruik zonder extra inspanningen van uw kant.

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel