Sorteer op

Barbershop Accessoires Geef je Zaak een Unieke Stijl

Bij Panda4Beauty begrijpen we dat een barbershop meer is dan alleen een plek om te knippen en te scheren. Het is een ruimte waar stijl, comfort en professionaliteit samenkomen. Daarom bieden we naast onze hoogwaardige inrichting een uitgebreid assortiment aan barbershop accessoires aan die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Barber Kast Organisatie en Uitstraling

Een van onze sterproducten is de barber kast. Deze kast is niet alleen een opbergwonder, maar ook een echte eyecatcher waarin je jouw assortiment aan haar- en baardverzorgingsproducten kunt uitstallen.

Barber Balie 

Onze barber balies zijn ontworpen in de klassieke barbershop-stijl. Het unieke aan onze balies is dat je het topblad zelf kunt kiezen, waardoor je jouw eigen draai kunt geven aan de inrichting.

Barber Pole Lamp De Klassieke Touch

Geen barbershop is compleet zonder een klassieke barber pole lamp. Deze iconische lamp trekt de aandacht en geeft jouw zaak een authentieke uitstraling.

Handdoekwarmer Luxe en Comfort

Voor die heerlijke warme handdoek na een scheerbehandeling mag een handdoekwarmer niet ontbreken. Het gebruik van verwarmd schuim voor de baard maakt de ervaring helemaal af.

Werkwagens en Trolleys Mobiliteit en Efficiëntie

Heb je een grote barbershop? Dan zijn onze werkwagens en trolleys ideaal. Ze maken het makkelijk om je professionele gereedschap mee te nemen naar verschillende behandelplekken in je zaak.

Bij Panda4Beauty hebben we alles wat je nodig hebt om jouw barbershop uniek, functioneel en professioneel te maken. Ontdek ons volledige assortiment en til je zaak naar een hoger niveau!

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel