Bezorging, montage en aansluiten

 


Montage en aansluiten

LET OP! Houd er rekening mee dat de meeste meubels worden geleverd in zelfmontage-elementen. Bij een wasunit moet bijvoorbeeld wasbak en een kraan gemonteerd worden wat duurt ongeveer 15 minuten. Stoel moet samen met de pomp en de basis worden gedraaid, wat ongeveer 15 minuten duurt, etc.
Geen tijd zin om de meubels zelf die monteren? Tegen een vergoeding kan je ons ook aan ons laten doen.

Het aansluiten van de wasunit op een bestaande installatie gaat gemakkelijk en snel. Onze wasbaken hebben standaardaansluitingen zoals in de keuken. Het ziet er moelijker uit als er een nieuwe installatie of vervanging moet worden gemaakt. In dat geval kunnen we ook helpen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Water afvoer: flexibel buis diameter 40mm, lengte: 100cm

Water aansluiting: 3/8" binnendraad x M10 draad kort, lengte: 70cm

LET OP! De voorwaarde voor het accepteren van klachten over mechanische beschadiging, gebrek aan goederen tijdens transport is om te schrijven met de koerier een transport schadeprotocol.

Hoe bezorgen we je bestelling en wat kost het?             

We gebruiken twee bezorgservices om je bestelling te bezorgen.

Pakketbezorging
Met deze service worden kleine artikelen bezorgd die maximaal 30 kg wegen en niet groter zijn dan 100 x 50 x 50 cm. Een pakketbezorging kan uit meerdere kleine pakketten bestaan die samen niet meer dan 30 kg wegen.

Sommige van onze producten zijn niet geschikt voor pakketbezorging, bijvoorbeeld producten die spiegels of glas bevatten. Deze gaan automatisch over naar bezorging per vrachtwagen, zodat we er beter op kunnen letten.

U bent als klant altijd zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste adresgegevens in ons administratiesysteem. Controleer dan ook altijd de door u ingevoerde gegevens nauwkeurig. Wanneer u een account bij ons aanmaakt dan ziet u altijd de door u ingevoerde gegevens. Mocht er toch iets fout gegaan zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Mocht de bezorger u niet thuis treffen tijdens het afleveren van uw pakket dan zal de bezorger proberen uw pakket bij de buren aan te bieden. U krijg dan een bericht in uw brievenbus. Mocht ook een bezorging bij de buren niet lukken dan ontvangt u een niet-thuis-bericht met de vervolgstappen. Bij het plaatsen van uw bestelling krijgt u per mail een bevestiging en betalingsbewijs toegezonden van uw bestelling.


Je bataald € 6,95 voor bestellingen met een totaal gewicht tot 30 kg.

Bezorging per vrachtwagen

Bezorging per vrachtwagen kost minimaal € 49,50 en vanaf 500,00 € het wordt gratis bezorgd.

Wanneer bezorgen we?

Pakketendinst bezorgt bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 21:30 uur en op zaterdag tussen 8:30 en 18:00 uur.

Bezorging per vrachtwagen vindt plaats op afgesproken of aangegeven dagen en tijd.

We bevestigen je bezorgdatum via e-mail binnen 48 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst. Als deze datum je niet goed uitkomt, kunnen we deze altijd veranderen. 

Wanneer kan je je bestelling verwachten?

We streven ernaar je bestelling binnen 5 tot 7 dagen te bezorgen, afhankelijk van de voorraad en jouw bezorgadres. Op maat gemaakte producten hebben een langere levertijd, omdat deze speciaal voor jou worden gemaakt. Doorgaans worden deze binnen 30 dagen bezorgd (indien niet anders is afgesproken) nadat je de bestelling hebt geplaatst. 

Zijn er leverbeperkingen op jouw bezorgadres?

We bezorgen tot aan de deur. Daarnaast zijn er een paar dingen die we willen weten over je adres om een vlotte bezorging van je bestelling te kunnen garanderen. Neem contact met ons op als je vermoedt dat onze vrachtwagens mogelijk problemen ondervinden als ze bij jou iets komen bezorgen. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken. We vinden altijd wel een manier om je bestelling te bezorgen, maar om de bezorging meteen goed te laten verlopen, is het beter ons tijdig te informeren over mogelijke leverbeperkingen in jouw buurt. Neem contact met ons op als je twijfelt. We adviseren je graag. 

Hoe word je geïnformeerd over de bezorging?

Bezorging per vrachtwagen en pakketbezorging 
Binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling sturen we je een orderbevestiging. 
Op maat gemaakte goederen kunnen niet meer geannuleerd worden nadat je van ons een bevestiging van je bestelling hebt ontvangen. 

De bezorgtijd opvragen bij bezorging per vrachtwagen 
Tijdens het bestellen mag je zelf een gewenste dag en een tijdsblok doorgeven (opmerking). Als je geen opmerkingen weergegeven geeft, dan bepalen wij een leveringsdatum en tijd. Je vindt je tijdsblok en bezorgdatum terug in je orderbevestiging. De bezorging staat op dat moment vast en kan niet meer gewijzigd worden. Als je in dit stadium toch voor een andere bezorgdag wilt kiezen, dan zijn hier kosten aan verbonden. 

De bezorgtijd opvragen bij pakketpost 
Wordt je bestelling per pakketpost bezorgd, dan ontvang je één werkdag voor de bezorging een e-mail met
tijdsindicatie.

Moet je aanwezig zijn tijdens de bezorging?

Als je de levering niet in ontvangst kan nemen, zorg er dan voor dat er iemand aanwezig is die dat namens jou kan doen. Dit moet een volwassene zijn die de levering in ontvangst kan nemen en de bezorgers zo nodig instructies kan geven. Deze persoon moet het leveringsdocument ondertekenen om te bevestigen dat de bestelling is afgeleverd.
Laat van tevoren weten of er toegangsproblemen zijn, bijvoorbeeld smalle deuren of moeilijke plekken.

Wat als je er niet bent?

Informeer ons zo vroeg mogelijk als je weet dat je niet op adres bent en de levering niet in ontvangst kan nemen. Als we de bestelling niet kunnen bezorgen, omdat je niet op adres bent of omdat de toegang lastig is, brengen we mogelijk kosten in rekening voor het opslaan en opnieuw leveren van de bestelling.  

Wat als je op maat gemaakte product niet past?

Op maat gemaakte producten kunnen we niet annuleren, zoals vermeld in onze voorwaarden. Het is daarom heel belangrijk dat je controleert of de producten in je salon en in de door jou gekozen ruimte passen, omdat we het aankoopbedrag niet kunnen teruggeven als de producten niet blijken te passen. 

Bezorgen we ook op de Texel?

Als je op de Texel woont, wordt je bestelling op de afgesproken datum geleverd. De transporteur neemt contact met je op om een bezorgafspraak te plannen zodra je bestelling binnen is. Er komt extra transportkosten! 

Showroom bezoekadres (alleen op afspraak)  

Techniekweg 6, 4143HV Leerdam

Tel: 0345786671

Mob: 0633625350

info@panda4beauty.nl

Klik op de foto en bezoek onze showroom online - 360°.

 

 

Offerte met korting?

Het is natuurlijk mogelijk om uw eigen set samen te stellen. U heeft de keuze uit alle meubels en apparatuur. Stel uw eigen set samen en vraag naar onze actieprijs! 

Vraag nu een offerte aan!

Bekijk onze online PDF catalogus, en ontdekt veel nieuwe mogelijkheden!

          

© 2014 - 2023 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel