Sorteer op

Kinderstoel kapper bij Panda4Beauty Maak de Kapsalon Kindvriendelijk!

Waarom een kinderstoel kapper? Een bezoek aan de kapsalon is niet altijd een feest voor kinderen. Daar willen we bij Panda4Beauty verandering in brengen met ons uitgebreide assortiment aan kinderstoelen voor de kapper. Lees verder en ontdek hoe we jouw salon kindvriendelijker kunnen maken.

Van Verhogingskussens tot Luxe Kinderstoelen

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig verhogingskussen of een luxe kinderstoel, wij hebben het allemaal. Zo kunnen kinderen van alle leeftijden comfortabel zitten tijdens hun kappersbezoek.

Creatieve en Speelse Designs

Wij bieden kinderstoelen in de vorm van fruitfiguren, fietsen en motoren om het kappersbezoek extra aantrekkelijk te maken voor kinderen. Deze speelse designs maken de kapsalon een plek waar kinderen zich op hun gemak voelen.

Aantrekkelijke Poefen

Naast kinderstoelen hebben we ook poefen in leuke vormen zoals fruit. Dit voegt niet alleen een speels element toe aan je salon, maar zorgt er ook voor dat de kinderen zich thuis voelen.

Aanpasbare Stoffering

Net zoals bij onze andere meubels, kun je bij de kinderstoelen de stoffering zelf bepalen. Of je nu gaat voor zwart, wit, of paars, je kunt de stoelen perfect laten aansluiten bij de stijl van jouw kapsalon.

Zo zorgen we ervoor dat jouw kapsalon een vredige en kindvriendelijke omgeving wordt. Met onze kinderstoelen zal zelfs het meest kieskeurige kind aan hun ouders vragen wanneer ze weer naar de kapper mogen. Maak jouw salon compleet en kindvriendelijk met de kinderstoelen van Panda4Beauty.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel