GYNA

Artikelnummer: 2246EBS.4.A66
Artikel 11 van 15
€ 2.325,00 (exclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Behandelstoel GYNA

De Behandelstoel GYNA is een premium gynaecologiestoel, ontworpen met een focus op stabiliteit en optimalisatie van de werkruimte. Deze stoel is ideaal voor gynaecologische praktijken die hoogwaardige uitrusting vereisen om een efficiënte en comfortabele ervaring voor patiënten te bieden.

Geoptimaliseerde Werkruimte met de Behandelstoel

Een van de belangrijkste kenmerken van de GYNA stoel is de 120° rotatie, waardoor de werkruimte optimaal benut kan worden. Dit zorgt voor gemakkelijke toegang en aanpassingsmogelijkheden tijdens onderzoeken en behandelingen.

Behandelstoel met Geavanceerde Controlefuncties

De stoel is uitgerust met vier motoren die de hoogte, rugleuning, zitting en voetsteun beheren. Dit stelt zorgverleners in staat om de stoel nauwkeurig aan te passen aan de specifieke behoeften van elke patiënt. De ingebouwde voetcontroller biedt volledige controle over alle functies vanuit elke positie rond de stoel.

Comfort en Veiligheid

Naast het bieden van comfort met kantelbare armleuningen en verstelbare beensteunen, bevat de GYNA stoel een veiligheidsslot systeem en een RESET-functie. Deze functie brengt de stoel terug naar de nulpositie, wat handig is tussen de verschillende patiënten door.

Hoogwaardige Afwerking

De stoel is bekleed met grijs PU-leer van hoge kwaliteit, wat niet alleen zorgt voor een elegante uitstraling, maar ook het schoonmaken vergemakkelijkt. Dit is essentieel voor het handhaven van hygiëne in medische omgevingen.

Extra Kenmerken

De GYNA stoel is verder uitgerust met een rolhouder en beensteun met plastic bescherming, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak en de duurzaamheid. Dit toont de aandacht voor detail en de nadruk op functionaliteit in het ontwerp.

Medische Regulering Conformiteit

Dit product is ontworpen in overeenstemming met de medische hulpmiddelen regelgeving 2017/745, wat aangeeft dat het voldoet aan de strikte normen die vereist zijn voor medische apparatuur.

De Behandelstoel GYNA is een uitstekende keuze voor gynaecologische praktijken die op zoek zijn naar een stoel die zowel comfort als functionaliteit biedt. Met zijn geavanceerde functies, veiligheidskenmerken en hoogwaardige afwerking, is deze stoel een waardevolle aanwinst voor elke medische omgeving.

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel