Massagetafel TROCH

Artikelnummer: 2259+.4.A26.LB
Artikel 3 van 13
€ 2.340,00 (exclusief btw)

Massagetafel TROCH, Luxe 4-Motorige SPA Bed

De Massagetafel TROCH is een state-of-the-art 4-motorig SPA bed dat ontworpen is om een nieuwe dimensie van comfort en aanpassingsvermogen aan spa-behandelingen te bieden. De motoren stellen gebruikers in staat om de hoogte, rugleuning, voeteneinde en de algemene helling van het bed naar wens aan te passen.

Comfortabele 3-Delige Matras

Het bed is uitgerust met een 3-delige enkele matras, die een ononderbroken en comfortabele ondersteuning biedt gedurende de gehele behandeling. Deze enkele matras zorgt voor een naadloze en aangename ervaring voor de cliënt.

Massagetafel met Verstelbare Armleuningen en Hoofdsteun

De TROCH massagetafel heeft verstelbare armleuningen en een hoofdsteun met ademgat, wat extra comfort en aanpassingsmogelijkheden biedt voor diverse behandelingen en cliënten.

Stijlvolle Metalen Structuur

Het bed heeft een robuuste metalen structuur, beschikbaar in afwerkingen van donker hout of natuurlijk hout. Deze ontwerp keuze voegt niet alleen stabiliteit toe, maar ook een elegant en verfijnd element aan het algehele uiterlijk van het bed.

Ultra zachte vulling met hoog comfort in de Massagetafel

De TROCH massagetafel is bekleed met ultra zachte vulling voor hoog comfort, gecombineerd met wit PU-materiaal van hoge kwaliteit. Deze combinatie biedt een ongeëvenaard comfort niveau en draagt bij aan de luxe uitstraling van het bed.

De Massagetafel TROCH biedt een perfecte balans tussen functionaliteit, comfort en stijl. Het is een uitstekende keuze voor luxe spa's en behandelcentra die op zoek zijn naar een bed dat zowel qua functionaliteit als qua ontwerp uitblinkt. Met zijn geavanceerde verstelmogelijkheden en hoogwaardige afwerking is het bed ontworpen om een uitzonderlijke ervaring te bieden in elke spa-omgeving.

afmetingen :

Lengte x Breedte    : 198 x 76 cm
Hoogte verstelbaar : 67 tot 94 cm

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel