GENTLE

Artikelnummer: 4128.2.A26
Artikel 3 van 6
€ 1.845,00 (exclusief btw)

Pedicure Stoel GENTLE - Luxe en Comfort in Uw Spa


De "GENTLE" pedicure stoel is een toonbeeld van comfort en elegantie, ontworpen om een luxueuze ervaring te bieden in spa- en schoonheidssalons. Deze stoel, met zijn stijlvolle design en geavanceerde functies, belooft een ongeëvenaarde pedicure behandeling.

Hoogwaardige PU-Bekleding op de Pedicure Stoel

De stoel is bekleed met premium PU-materiaal, dat zowel duurzaam als comfortabel is. Deze bekleding draagt bij aan de elegante uitstraling en zorgt voor een prettige zitervaring.

Geavanceerde Motorfuncties

Hellingshoek Rugleuning: Een motor regelt de hellingshoek van de rugleuning, waardoor klanten in de meest comfortabele positie kunnen ontspannen.
Beweging Zitting: De tweede motor verzorgt de voor- en achterwaartse beweging van de zitting, wat bijdraagt aan het gemak en de aanpasbaarheid van de stoel.

Praktische Draaibare Armleuningen

De draaibare armleuningen verhogen de toegankelijkheid van de stoel. Ze maken het gemakkelijker voor klanten om in en uit de stoel te stappen, wat vooral belangrijk is voor mensen met beperkte mobiliteit.

Whirlpool Voet-SPA Bassin

De stoel is uitgerust met een whirlpool voet-SPA bassin, voorzien van een douche en sfeervolle LED-verlichting. Dit biedt een ontspannende en therapeutische ervaring voor de voeten.

Pedicure Stoel met Verstelbare Voetsteun

De voetsteun van de stoel kan handmatig in hoogte worden aangepast. Dit zorgt voor betere ergonomie tijdens de pedicure en maakt het werk voor de specialist gemakkelijker en comfortabeler.

De "GENTLE" pedicure stoel is meer dan alleen een stoel; het is een investering in luxe en comfort. Deze stoel biedt een uitstekende mix van stijl, comfort en functionaliteit, ideaal voor elk modern spa- of schoonheidssalon.

Afmeringen 

Lengte x Breedte x Hoogte : 131 x 67 x 138 CM

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel