Sorteer op

IMPERIAL een Koninklijke Aanraking in Jouw Salon

De collectie IMPERIAL van Panda4Beauty is een eerbetoon aan de pracht en praal van de tijd van Lodewijk XVI. Elk meubelstuk uit deze collectie is met zorg en precisie vervaardigd uit massief hout en afgewerkt met weelderige details, waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook exclusief zijn.

Exclusieve Details en Afwerking

Kenmerkend voor IMPERIAL zijn de gouden versieringen en de stijlvolle grafiet bekleding, die samen een unieke en luxe uitstraling geven. Deze collectie is ideaal voor kapsalons die op zoek zijn naar een exclusieve en klassieke ambiance.

Aanpasbaar Design: Creëer Jouw Stijl

Bij Panda4Beauty staat aanpasbaarheid centraal. In lijn met onze filosofie kun je de stoffering van de bekleding geheel naar eigen wens aanpassen. Ons uitgebreide assortiment aan kleurstalen biedt opties van klassiek wit tot levendig oranje, zodat elke salon zijn unieke karakter kan uitstralen.

Kies Jouw Hout en Waskom

Bij de IMPERIAL collectie kun je zelf de kleur van het hout voor onderdelen zoals de kaptafel of spiegel kiezen. Dit geeft een persoonlijke touch aan elk meubelstuk. Daarnaast heb je bij de wasunit de keuze tussen een witte of zwarte waskom.

Luxe en Comfort Met Optioneel Massagesysteem

Als kers op de taart biedt IMPERIAL de optie om de wasunits uit te rusten met een massagesysteem. Dit verhoogt het comfort voor jouw klanten en tilt de luxe van je salon naar een hoger niveau.

De IMPERIAL collectie van Panda4Beauty is de perfecte keuze voor salons die streven naar een exclusieve, koninklijke uitstraling met moderne aanpassingsmogelijkheden. Elk element van deze collectie is ontworpen met het oog op luxe, comfort en aanpasbaarheid, waardoor je de ultieme salonervaring voor jouw klanten kunt creëren.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel