Sorteer op

Zwenkarm Wasunit Innovatie en Stijl voor Uw Salon

Onze Zwenkarm Wasunit is een toonbeeld van elegantie en moderniteit, speciaal ontworpen voor salons die streven naar een optimale benutting van de ruimte zonder in te boeten aan functionaliteit. Dit unieke ontwerp biedt een naadloze combinatie van stijl en technische innovatie. U kunt kiezen tussen een waskom in een strak wit of een diepzwart design, waarmee u de esthetiek van uw salon moeiteloos verhoogt.

Optimaal Gebruik van de Ruimte

Deze wasunit is ontworpen met het oog op maximale ruimte-efficiëntie. Dankzij het compacte formaat is deze unit ideaal voor salons van elke grootte, waardoor u meer ruimte overhoudt voor andere essentiële saloninrichtingen.

Functionaliteit op de Voorgrond

De Zwenkarm Wasunit blinkt uit in functionaliteit. De wasbak is in staat om 360° te roteren, waardoor het mogelijk is om met gemak meerdere stoelen te bedienen - een perfecte oplossing voor zowel kleine als grote salons. Dit zorgt voor een vloeiende en efficiënte werkomgeving, waarbij u en uw team zich volledig kunnen richten op de klantbeleving.

Klein Formaat, Grote Impact Wasunit

Ondanks het bescheiden formaat, biedt deze wasunit een ongeëvenaarde impact in termen van zowel functionaliteit als stijl. Het elegante design past in elke saloninrichting en voegt een vleugje moderniteit toe aan de werkomgeving.

Moderne Oplossing met Duitse Kwaliteit

Deze wasunit is met trots "Made in Germany", een garantie voor kwaliteit en duurzaamheid. De Duitse precisie en aandacht voor detail zijn terug te vinden in elk aspect van deze wasunit, van het ontwerp tot de gebruikte materialen.

Afmetingen voor Perfecte Pasvorm

De Zwenkarm Wasunit heeft ideale afmetingen voor elke salon: een hoogte van 100,5 cm, een breedte van 48 cm en een diepte van 58,5 cm. Deze afmetingen garanderen een perfecte pasvorm in uw salon, terwijl ze de functionaliteit en stijl maximaliseren.

 

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel