Sorteer op

ELITE Collectie: Exclusiviteit en Schoonheid voor Jouw Kapsalon

De ELITE collectie is speciaal ontworpen voor liefhebbers van schoonheid en elegantie. Met haar zachte, fluweelachtige lijnen straalt deze collectie een unieke charme uit, die bijdraagt aan de sfeer van elk kapsalon interieur.

Unieke Charme en Verfijnde Uitstraling Kappersmeubelen 

De ELITE collectie kenmerkt zich door haar unieke ontwerp, waarbij de zachte lijnen zorgen voor een aantrekkelijke en uitnodigende uitstraling. Deze elegante stijl co-creëert met elk interieur, waardoor het een perfecte aanvulling is op jouw salon.

Hoogwaardige Bekleding en Chromen Elementen

De combinatie van hoogwaardige bekleding en chromen elementen geeft de ELITE collectie een exclusief karakter. Deze elementen zorgen niet alleen voor een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort.

Personaliseer Jouw Kappers Inrichting

Net als bij andere collecties, kun je bij ELITE de stoffering zelf kiezen om te zorgen dat deze naadloos aansluit bij jouw kapsalon interieur. Deze personalisatie optie biedt je de mogelijkheid om een unieke en samenhangende stijl te creëren.

Wasunit met Elektrische Verstelbaarheid en Massagesysteem

Voor de ultieme luxe ervaring kun je kiezen voor een wasunit met elektrische verstelbaarheid van de voetsteun en zelfs een topklasse massagesysteem. Dit voegt niet alleen comfort toe voor jouw klanten, maar ook een element van exclusiviteit aan jouw salon.

Waskom Opties: Wit of Zwart

De waskom van de ELITE collectie is beschikbaar in zowel wit als zwart, waardoor je de mogelijkheid hebt om deze volledig af te stemmen op het interieur van jouw salon.

Een Collectie die Stijl en Comfort Combineert

Samenvattend is de ELITE collectie de perfecte keuze voor kapsalons die op zoek zijn naar een combinatie van exclusiviteit, schoonheid en comfort. Met de mogelijkheid tot personalisatie en de toevoeging van luxe functies is deze collectie een verrijking voor elk salon, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel