Sorteer op

Met de mogelijkheid om kapperswasbakken uit ons assortiment te configureren, kun je in de meeste gevallen kiezen voor de kleur van de waskom - wit of zwart. Dit biedt extra flexibiliteit om aan te sluiten bij de kleurstelling en stijl van jouw salon. Belangrijk om te weten is dat deze keuze geen invloed heeft op de uiteindelijke prijs van het product of op de levertijd.

Beschikbaar in Twee Kleuren: Kies tussen de tijdloze elegantie van wit en de diepe, stijlvolle zwart om je waskom perfect aan te laten sluiten bij de esthetiek van jouw salon. Beide kleuren harmoniëren prachtig met de meeste van onze kapperswasbakken.

Past bij de Meeste Kapperswasbakken: Het universele ontwerp van de Waskom Odeon zorgt ervoor dat hij past bij verschillende typen kapperswasbakken, wat veelzijdigheid en elegantie biedt in elke setting.

Duurzaam Keramisch Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig keramiek, garandeert de Waskom Odeon duurzaamheid en weerstand tegen dagelijks gebruik. Dit materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk schoon te houden, wat essentieel is in de snelle werkomgeving van kapsalons.

Gemakkelijk in Onderhoud: De Waskom Odeon is eenvoudig te onderhouden, ideaal voor drukke professionals. Zijn gladde oppervlak vergemakkelijkt snel en effectief schoonmaken, waardoor hygiëne en frisheid dagelijks gewaarborgd blijven.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel