Sorteer op

     

SIMPLE Collectie bij Panda4Beauty Strak Design voor Jouw Kapsalon

De SIMPLE collectie van Panda4Beauty is speciaal ontworpen voor kapsalons die streven naar een strak en georganiseerd interieur. Deze uitgebreide collectie omvat alles van enkel tot dubbel bespiegelde kaptafels, ideaal voor het optimaliseren van de ruimte in jouw salon. Met onze focus op strakke ontwerpen bieden wij oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Kaptafels met Elegantie en Functionaliteit

De kaptafels binnen de SIMPLE collectie zijn ontworpen om de workflow in jouw salon te verbeteren. Of je nu kiest voor een enkele of een dubbele spiegel, elke kaptafel is gemaakt om aan de behoeften van moderne kappers te voldoen. De strakke lijnen en de mogelijkheid om te kiezen voor spiegels die ruimtebesparend zijn, maken deze kaptafels een must-have voor elke kapsalon.

Aanpasbare Houtafwerking: Creëer Jouw Eigen Stijl

Bij Panda4Beauty begrijpen we het belang van personalisatie. Daarom kun je bij ons de houtafwerking van jouw meubels aanpassen. Kies de kleur die perfect past bij het interieur van jouw kapsalon, van subtiele tinten tot opvallende kleuren, om een uniforme en stijlvolle look te creëren.

Balies van Klein tot Groot voor Elke Ruimte

Onze SIMPLE collectie bevat balies in verschillende afmetingen, van klein tot groot, om aan de behoeften van elke kapsalon te voldoen. Ongeacht de grootte van jouw salon, wij hebben een balie die past bij jouw ruimte en stijl.

Wandpanelen en Kasten: Elegante Opbergruimte

De collectie wordt aangevuld met stijlvolle wandpanelen en kasten om jouw haarproducten netjes en aantrekkelijk uit te stallen. Deze meubelstukken zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de rest van de collectie, waardoor jouw salon een uniform en georganiseerd uiterlijk krijgt.

Wandpaneel met Geïntegreerd Kledingrek

Het unieke wandpaneel met geïntegreerd kledingrek is een perfect voorbeeld van hoe de SIMPLE collectie functionaliteit en stijl combineert. Dit paneel past mooi bij de algehele stijl van jouw kapsalon, waardoor het niet alleen een praktisch, maar ook een esthetisch element is.

Creëer Jouw Droomkapsalon met Panda4Beauty

Met de SIMPLE collectie van Panda4Beauty kun je rekenen op een harmonieus, stijlvol en functioneel interieur voor jouw kapsalon. Onze meubels zijn niet alleen een blikvanger, maar ook ontworpen om de dagelijkse bedrijfsvoering te vergemakkelijken. Kies voor Panda4Beauty en transformeer jouw salon in een ruimte waar stijl en functionaliteit samenkomen.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel