Sorteer op

CRUDO Ruimtelijk en Stijlvol 

De collectie CRUDO van Panda4Beauty is een ideale keuze voor kapsalons die de voorkeur geven aan een loft-stijl interieur. Gekenmerkt door zijn strakke lijnen, ruimtelijkheid, en een mix van zichtbare materialen en constructies, belichaamt CRUDO de essentie van de loft-esthetiek. Deze collectie brengt de ruwe schoonheid van industriële elementen samen met de functionaliteit en stijl die essentieel zijn voor een moderne kapsalon.

Diversiteit en Flexibiliteit in Inrichting

Of jouw salon nu groot of klein is, CRUDO biedt flexibele oplossingen om aan uw ruimtebehoeften te voldoen. De collectie is uitgebreid en veelzijdig, waardoor het mogelijk is om zowel uitgebreide als compactere settings te creëren. Dit maakt CRUDO geschikt voor salons van elke grootte, van ruime loft-ruimtes tot gezelligere interieurs.

Aanpasbaarheid en Persoonlijke Touch

Bij Panda4Beauty staat individualiteit voorop. CRUDO stelt je in staat om elk meubelstuk, van kaptafels en kasten tot wandmeubelen, salontafels en balies, te personaliseren. Kies de houtkleur die bij jouw salon past, of het nu gaat om natuurlijk hout of een elegante zwarte afwerking. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat elk stuk naadloos aansluit bij jouw unieke salonstijl.

Stoffering en Kleuropties

De meubelen met bekleding, zoals kappersstoelen en kapperswasbakken, bieden verdere mogelijkheden voor personalisatie. Je hebt de keuze uit een reeks stofferingen, van klassiek wit of zwart tot gedurfde kleuren zoals paars of luxe beige. Deze opties stellen jou in staat om jouw salon een unieke en aantrekkelijke uitstraling te geven die past bij uw merkidentiteit.

Kies Jouw Wasbak

Bij de kapperswasbakken van CRUDO kun je zelfs de kleur van de waskom kiezen, met opties voor zowel een strakke witte als een diepzwarte waskom. Dit detail zorgt voor een perfecte afronding van jouw saloninrichting, in lijn met de loft-stijl esthetiek.

Met CRUDO kies je voor een collectie die ruimtelijkheid, stijl en aanpasbaarheid combineert, ideaal voor elke kapsalon die de loft-stijl wil omarmen en tegelijkertijd een unieke en persoonlijke sfeer wil creëren.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel