Sorteer op

DUKE Collectie: Luxe en Personalisatie voor Jouw Kapsalon

De DUKE collectie staat bekend als een van de meest luxe en opvallende collecties, perfect aanpasbaar aan de behoeften van jouw kapsalon. Deze collectie combineert de klassieke chesterfield stijl met een moderne twist, waarbij de elegante stoffering op zowel stoelen, units als wandpanelen, verrijkt met luxueuze knopen, centraal staat.

Personaliseer Jouw Interieur met Stoffering naar Wens

De stoffering van de DUKE collectie is volledig aanpasbaar aan jouw voorkeuren, waardoor je jouw ultieme kapsalon- of beauty interieur kunt creëren. Of je nu een specifieke kleur of een bepaald type stof wenst, deze collectie biedt de flexibiliteit om aan jouw eisen te voldoen.

Flexibele Meubelopties Verlichting en Grootte

De meubelplaten van de DUKE collectie zijn los verkrijgbaar, met of zonder verlichting, wat zorgt voor extra veelzijdigheid. Omdat je de panelen per stuk koopt, is de collectie geschikt voor zowel kleinere als grotere kapsalons. Dit maakt het mogelijk om jouw ruimte volledig naar wens samen te stellen en te personaliseren.

Extra Luxe bij de Wasunit: Elektrische Verstelbaarheid en Massagesysteem

Bij de wasunit van de DUKE collectie kun je kiezen voor een topklasse luxe ervaring. Opties zoals elektrisch verstelbare voetsteunen en zelfs een vibratie massagesysteem zijn beschikbaar, waarmee je jouw klanten een ongeëvenaarde luxe biedt. Daarnaast kun je kiezen tussen een witte of zwarte waskom, om zo de look compleet te maken.

Een Collectie die Luxe en Stijl Uitstraalt

De DUKE collectie biedt een ongekende luxe, stijl en personalisatie voor jouw kapsalon. Of je nu een klein of groot salon hebt, deze collectie biedt de flexibiliteit en opties om een unieke, luxueuze en comfortabele omgeving te creëren. Met de DUKE collectie kies je voor een saloninterieur dat niet alleen mooi is, maar ook volledig aansluit bij jouw persoonlijke smaak en de behoeften van jouw klanten.

© 2014 - 2024 Panda 4 Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel